Direktlänk till inlägg 27 april 2011

Onsdag.

Av Maj-Lis - 27 april 2011 17:24

Jo jag lever men det var längesen matte hade tid att hjälpa mig med datorn!


Äntligen har min husvagn kommit på plats och vi har varit där nu i helgen.

Min bror sov över där en natt och vi vaktade vårt område, ni kan tror att många ville ta vår plats. Gäller att passa på att visa vem som bestämmer på campingen när man har utmärkt hjälp av sin bror. Annars säger jag inget när jag är själv.


Vädret är så skönt, varmt och vi är så lata - gå ut och gå? Nä nä det är för varmt så vi håller oss i skuggan!


Vov Affi

 

 
ANNONS
 
Therese

Therese

2 maj 2011 12:56

Hej!

Jag tycker att din hund har så fina färger i ansiktet. Hade önskat att min Tjorven skulle ha lite mer svart kring ansiktet men det växte bort :(

http://lobelia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se