Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Måndag.

Av Maj-Lis - 14 mars 2011 10:17

Hej alla vänner.

Får nu skiva lite igen.

Jag mår bra, brossan är kommen, han har varit hos oss i helgen.

Det är så kul när jag sitter i fönstret och tittar och så kommer han.

Vi har svårt att va ifrån varandra.

Han blir lite mammi när han går hemma med matte.

Jag tycker att det är skönt nu när snön är borta.

Matte sa att nu går det fort till Husvagnstid, det är kul.


     Vovvisar från AFFI.      

 
ANNONS
 
Julia

Julia

17 mars 2011 08:15

Tänk så långt våren har kommit hos er, hos oss finns massor med snö kvar, men den minskar dag för dag. Tur det för nu är vi rätt så trötta på det läbbiga vita som har legat djup sedan de första dagarna i december.

=^.^=

Nosbuffar och en kram/hälsning till matte och husse.

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
santo- blogg om en katt

santo- blogg om en katt

19 mars 2011 19:11

Hej! Hur är det läget? Kolla in min KATTBLOGG! Där ger jag en ordentlig presentation av mig om ni vill lära känna mig mer. :) Eller varför inte börja följa mig på bloglovin? Skulle göra denna kissemiss väldigt glad!

/ Blöta nospussar

http://leydis.blogg.se

 
liza

liza

20 mars 2011 20:32

Hej Affi
Skönt att våren är på väg..och att husvagnen snart kommer ut..vi kommer och hälsar på..
Hälsa matte och husse...Vov och kram..Tanja

http://www.kimzanskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se