Direktlänk till inlägg 5 mars 2011

Lördag.

Av Maj-Lis - 5 mars 2011 15:03

Idag har vi soligt väder med hyfsat många plusgrader men tyvärr blåser det en del.

Brorsan och hans matte kom för Tina skulle bada mig, örk!

Eftersom jag har löpt färdigt nu så var det hög tid för bad tyckte dom, jaja!

Det var härligt när jag var klar i alla fall.

Bäst med badet är att jag får ligga invirad i handdukar i Tinas famn, jag somnar nästan. Brorsan störar sig lite för han blir avundsjuk men Tina har berättat att när han viras in står han bara ut i ett par minuter så han ska inte pipa om att jag ligger hos hans matte.

  

  

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

5 mars 2011 20:02

Snygg blev du syrran, synd att de inte tog lite nya kort men men....

Öronslick!

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Julia

Julia

5 mars 2011 20:36

Så fin du blev :), visst är det skönt att bada och lukta gott efteråt.
Klart att Aamor blir lite avis när du ligger i famnen på HANS matte!

=^.^=

Nosgos och en hälsning till matte och husse

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se