Direktlänk till inlägg 3 februari 2011

Torsdag

Av Maj-Lis - 3 februari 2011 09:16

Idag blir man glad när man får se att solen skiner.

Igårkväll så regnade det i flera timmar, jag och husse blev våta när vi var ute på vår kvällsrunda.

Idag har jag och Aamor haft kul, lekt och busat.

Han var kommen idag på morgonen när vi kom tillbaks från morgonrundan.

Min päls är kanske inte den bästa just nu för det är tid med mitt löp nu.

Många Vovisar

    AFFI       

 
ANNONS
 
ANNES

ANNES

3 februari 2011 09:54

ååå vad söt :D

http://anne.favs.se

 
Julia

Julia

4 februari 2011 08:45

Inte lätt med pälsen när du får "vårkänslor". Ni får ha en härlig fredag!

=^.^=

Nosbuffar

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Liza

Liza

13 februari 2011 10:52

Hej
Matte skickar en hälsning till er alla..
Du har så fina bilder inne..Skönt att det är lite kallt igen så vi slipper leran (tycker matte).
Vov och kram Tanja

http://www.kimzanskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se