Direktlänk till inlägg 19 januari 2011

onsdag

Av Maj-Lis - 19 januari 2011 09:41

Fy vad de är slaskigt ute nu när det töar, man får tvättat tassarna många gånger om dagen.

Aamor ska inte vara hos oss på några dagar, det blir nog jobbigt, men det går fort till måndag för då kommer han igen.

Husse & matte är så glada för jag har börjat äta lite bättre nu, har ökat 3 hg på några dagar, så nu väger jag 5,5 kg.

Vi hörs igen.


Vovisar    AFFI         


 
ANNONS
 
Therese

Therese

20 januari 2011 11:13

Vilka fina färger hon har!

http://www.lobelia.boggplatsen.se

 
Ingen bild

Eva

20 januari 2011 21:37

Mjau Affi!
Så bra att du har blivit bättre på att äta o lägga på hullet. Du ser riktigt glupsk ut när du käkar på korvleksaken, önskar du kanske att det var riktiga korvar ;)

Ha en fortsatt bra kväll till dig o husse o matte !

Mjauu...från Ruffa o Snutte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se