Direktlänk till inlägg 9 januari 2011

Söndag.

Av Maj-Lis - 9 januari 2011 09:41

Gott Nytt År alla kompisar.


Usch vad det börjar bli slaskigt ute nu. Det har ju regnat ett par dagar.

Igår kom Tina hit och på em åkte jag in i duschen,det var verkligt i behov

kan tro att jag blev fin, ögon ,näsa syntes igen.

Men efter en stunds lek med brossan så blev det lite annorlunda (som vanligt igen).


Vovisar

AFFI            

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva

10 januari 2011 20:16

Mjau Affi!
Så fin o söt du blev efter badet o friseringen!
Nu börjar vardagen igen o du ska " passa"
Aamor om dagarna, det blir väl kul att
ha honom där hela dagarna o busa o "hun(d)sa" med honom, du är ju "chefen" i ditt hem ;)
(Snuttes kommentar)
Här bestämmer Ruffa över mig, hon bodde här först, o behandlar mig som en bebis, för det mesta gillar jag det men ibland blir jag bara trött på henne, tvätt o dutt i evigheter när jag vill vila.

Ha en fortsaat bra kväll!

Mjauu...från Ruffa o Snutte

 
Liza

Liza

12 januari 2011 18:44

Hej Affi
Du har tur som är klar med ditt bad..vi ska bada i helgen..några av oss ivarje fall..Jag håller med dig man måste fixa frisyren lite själv..så det blir riktigt bra..Vov och kram..Tanja

http://www.kimzanskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se