Direktlänk till inlägg 1 januari 2011

Nyårsdagen.

Av Maj-Lis - 1 januari 2011 10:41

Ja så är vi inne i ett nytt år, får se vad detta för med sig.

Vi var så duktiga igårkväll när det small och blev jättevackert på

hela himlen men varken jag eller brossan  Aamor reagerde inte när det small.

Vi var till och med ute och kissa.

GOTT NYTT ÅR

   AFFI.         

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva

1 januari 2011 17:53

Mjau Affi!

GOTT NYTT ÅR!!!
Vi önskar att det blir ett bra år för alla.

Skönt att ni inte bryr er så mycket om raketerna, men det har inte varit så mycket "extrasmällande" i år. Matte öppnade balkongdörren så vi satt där o kollade, matte sa att det såg kul ut,som om vi var på tennis.Sen kom det ett stjärnfall ganska nära då sprang Snutte in o gömde sig under soffan, sen låg han där o tittade ut, efter ett tag blev jag trött på det o gick o la mig.

Ha det bra o hälsa Husse o Matte

Mjauu...från Ruffa o Snutte

 
Julia

Julia

2 januari 2011 14:34

God Fortsättning på dig, matte och husse! Hoppas att det blir ett fint 2011 för oss alla! Ha en härlig söndag.

Fina bilder på dig!

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se