Direktlänk till inlägg 22 december 2010

onsdag

Av Maj-Lis - 22 december 2010 10:00

Oh så mycket snö vi har och kallt, vi hade 20,9 gr igårkväll.

Och samma gr på morgonen idag.

Husse klär på mig stickade tröjor, men det är kallt om fötterna.

Igår fick jag en julklapp med posten, det var ifrån mitt första hem där jag föddes. Idag ska Aamor följa med sin matte till hennes jobb och önska

dom god jul.       

Nu önskar jag alla som läser min blogg  En God Jul & Ett Gott Nytt År.


Vovisar      AFFI                                                         

 

 
ANNONS
 
Julia

Julia

24 december 2010 09:31

God Jul önskar vi er också.
En nospuss till dig.
Kram till din matte och husse.

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Liza

Liza

24 december 2010 19:16

Önskar er en riktigt God Jul med många roliga julklappar och lite god mat..Kram från oss alla..Tanja

http://www.kimzanskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se