Direktlänk till inlägg 2 december 2010

Torsdag

Av Maj-Lis - 2 december 2010 12:35

Hej o hoj, vad det är skoj med all snön.

Idag var vi med husse ute på vårt utedäck, han skulle skotta av det, det var

så jädrans kul. vi for ju ut på gräset där det var 40-50 cm hög snö,

när vi sen kom in så blev vi blåsta med fönen för vi var jättesnöiga det var

så kul. Sen kom matte hem i taxi hade varit på läkarkontroll.

Jösses så glada vi blev, hon får ju ej gå hemifrån för då blir vi ledsna.

Vi höll på att välta henne när hon kom in.

Det snöar för fullt idag, just nu sitter jag i köksfönstret och tittar efter husse

han cykla och handla.


Vovisar

  AFFI    

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

2 december 2010 18:16

Visst hade vi kul i snön!

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Julia

Julia

3 december 2010 17:41

Så modigt av husse att cykla i snön. Snö är roligt... lite, ibland... fast det är kallt om tassarna!

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Eva

6 december 2010 18:46

Mjau Affi!
Så kul ni hsde i snön, nu har det blivit mest slask o det är inte nåt vidare.

Matte säger att du ser så snäll o gosig ut på fotot så hon kan knappt tro att du "terrar" Aamor så mycket som han säger, han är nog bara lite gnällig, precis som Snutte när han tycker att jag "mammar" honom för mycket. ;)

Mjauu...från Ruffa o Snutte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se