Direktlänk till inlägg 30 september 2010

Torsdag

Av Maj-Lis - 30 september 2010 10:49

Nu är det ett bra tag sedan jag skrev sist i min blogg.

Tiden räcker ej till.

Vi har nu tagit hem vår sommaebostad ( husvagnen) för det går ju mot höst.

Kan ju vara skönt att vara hemma, här kan vi ju springa som vildingar på

gräset. Kommer nog att sakna en del av folket där nere, för alla var så glada för mig, skulle klappas och pussas för jämnan.

Idag är det ett underbart fint väder, lite svalare nu Aamor och jag ha busat hela f-m, just nu ligger vi uppe i fönsterkarmen.


 Många Vovisar från

     AFFI

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se