Direktlänk till inlägg 12 september 2010

Baddag!

Av Maj-Lis - 12 september 2010 14:24

Jag satt i fönstret och tittade efter min käre lillebror och rätt som det var kom han!

Bråttom ner för att kunna anfalla honom så fort han kommer in, det är alltid lika skoj.

Aamor luktade gott och jag blev nog lite avis till Tina sa att nu skulle jag också bada!

Tydligen stora badardagen denna söndag.

Det var rätt så skönt att få bli ren, i alla fall när allt var klart.

Kolla in så grann jag blev!

  

Här har jag hunnit ge brorsan en omgång!

Men jag är söt ändå, fniss!


Nu har jag inte tid med för jag och Aamor ska gå ut en runda med Tina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva

12 september 2010 15:25

Mjau Affi!
Så fin du är efter badet, fick du låna Aamors nya badbalja,han verkade nöjd med den.Du tänker kanske önska dig en rosa sådan?
Hoppas det blev en skön promenad i det fina vädret vi har idag.
Mjauu...från Ruffa o Snutte

 
Julia

Julia

12 september 2010 19:09

Du är en sötnos! Tjusig efter bad och bus ;-)

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se