Direktlänk till inlägg 5 juli 2010

Måndag

Av Maj-Lis - 5 juli 2010 09:51

Nu får jag höra av mig igen.

Har haft det lite jobbigt en tid för jag löper och är just nu i höglöpet.

Husse o Matte tycker att det är jobbigt. får ju passa oss hela tiden.

Nu i helgen har vi varit i husvagnen. det är lugnare, men där är ju andra hundar som bli frestade.

Aamor ska bara vara här denna vecka sen är hans matte hemma i 5 vec.

Jag äter inget men jag dricker. Är snart över.


Trevlig sommar

AFFI

 
ANNONS
 
Julia

Julia

7 juli 2010 17:47

Bra att du dricker, mat är inte gott när det är så här varmt.

Voff på're och hälsa matte å husse.

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Julia

Julia

10 juli 2010 12:04

Såg just hos Aamor att din matte och husse har bröllopsdag idag.

Ett stort GRATTIS till dem!!!

Ha en trevlig lördag!

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se