Direktlänk till inlägg 24 juni 2010

Torsdag

Av Maj-Lis - 24 juni 2010 08:57

Nu får jag skriva lite, är ju ett tag sedan.

Jag har inte mått så bra nu ett tag, har kräkts i flera dagar.

Jag har ju inte någon aptit, så jag har ju ofta tom mage, ärnog inte så bra.

Så om någon läser detta och har ett gott råd vad som är gott hör av er!

Tur att jag har brossan hela dagarna, vi är ju världens bästisar.

I morgon är det ju Midsommarafton och då ska vi till Stockamöllan,

Aamor och Tina också.

Många Vovisar och trevlig helg.

      AFFI

 
ANNONS
 
Julia

Julia

24 juni 2010 18:07

Så tråkigt att du inte mår bra :(
Det är bra om du äter, liiite i alla fall. Ni får ha det så mysigt i helgen!

Nosgnuggar till dig från Smulan och Amanda. En kram till matte!.

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Eva

25 juni 2010 12:08

Ha en skön o mysig Midsommarhelg till dig o Matte o Husse, dansa nu runt Midsommarstången med Aamor. Ha det gott önskar Ruffa- Snutte o Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se