Direktlänk till inlägg 7 juni 2010

Måndag

Av Maj-Lis - 7 juni 2010 09:50

I fredags hämta  Tina Aamor tidigare, för dom ville ha han  på jobbet, dom gör så ibland. Vi kunde då köra till vår husvagn 2,5 tim tidigare.

Det är ju så varmt men vi har AC i bilen det är skönt.

Jag låg på golvet och sov i 10 mil. Det var kul att träffa många som älskar mig både människor och hundar. Där var Yatsy, Pussel, Molly och många flera.

Det gjorde att jag ibland glömde Aamor lite grand.

I söndags var Tina och Aamor i Övraby och hälsa på vår uppfödare Liza o Lasse. Liza tycker att jag är så fin.

Där var många ner på campingen som sa att dom aldrig sett en så vacker hund med så fina färger och så vet jag ju hur man ska ställa in sig när dom kommer och kelar med mig.


Vovisar


   AFFI  

 
ANNONS
 
Julia

Julia

9 juni 2010 20:56

Du är en sötnos! Klart att alla vill kela med dig, jag också synd bara att jag bor så långt bort :)

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se