Direktlänk till inlägg 19 maj 2010

Onsdag

Av Maj-Lis - 19 maj 2010 09:32

Idag har jag och husse faft en riktig mysmorgon. Jag älskar att ligga i hans famn på bordet och höra hur söt och go jag är. Aamor ligger i mitt lilla hus och sover,hon tycker om att gå in och lägga sig där när hon vill vara fri från mig.

Just nu är vi inne i finrummet och busar, där är ju leksaker där inne också.

Husse cykla ner till stan skulle handla lite.


Vovisar AFFI

 
ANNONS
 
Julia

Julia

19 maj 2010 20:39

Så snäll du är, som lånar ut ditt lilla hus till Aamor!

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Eva

19 maj 2010 22:00

Mjau Affi!
Skönt att du kan ligga hos husse o mysa, medan Aamor får vila sig till nästa busomgång. Ligger jag hos matte o hon säger nåt till mig kommer Snutte som ett skott o tränger sig mellan, men jag gör likadant mot Snutte fast mer påstridigt.Då brukar jag vinna, för han blir trött på mig o går.
Ni är bara så roliga i era bus, matte undrar hur Aamor finner sig i din behandling av honom ibland,men det är väl så att det är vi tjejer som bestämmer, eller?
Mjauu...från Ruffa o Snutte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se