Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Måndag.

Av Maj-Lis - 17 maj 2010 09:21

Denna helgen har jag, matte o husse varit i vår husvagn. Körde ner dit när Tina hade hämtat Aamor i onsdagseftermiddag. Husses bror med fru kom också med sin husvagn, så vi ska ha trevligt och umgås vädret kunde varit bättre.


Men så ringde Tina och sa att Lillbrossan nog har ont i öronen igen, och de veterinärer hon kände till hade stängt det är ju en klämdag på fredagen.

Men matte sa att hon skulle prova på Flyinge, det gjorde hon och dom hade öppet, fick tid ca 1 timme senare. Och ja ja han hade öroninfl igen, så det blev öröndroppar igen. Ja, killar är lite svagare.

Där ner var många hundar Puzzel, Malliga Molly,Yatzy och ett 20talet till.

När vi kom hem ringde matte efter Aamor och han kom det var kul att träffa han igen, så det var bus direkt .


Vovisar AFFI

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se