Direktlänk till inlägg 9 maj 2010

Söndag.

Av Maj-Lis - 9 maj 2010 11:58

Igår fick jag badat, Tina den svikaren badade mig men det var faktiskt skönt men lite svikare är hon ändå.

Aamor trodde att det var han som skulle i plurret så jag kände mig säker till hon tog mig.

Jag blev ren, fin, mjuk och väldoftande!


Idag tvingade jag min matte att ringa efter Tina och Aamor för jag ville bus och så glad jag blev när jag såg att de kom. Gav honom sen en "omgång" för att han dröjde så länge, jag har ju varit vaken sen 06.15


Vov Affi  

 
ANNONS
 
Liza

Liza

12 maj 2010 21:08

Hej sötnos
Du skulle kunna stå staty..söt som en karamell..
Vov och kram Tanja

http://www.kimzanskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se