Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Söndag

Av Maj-Lis - 28 februari 2010 10:32

   Oh vad det är jobbigt att sitta och vänta på brossan.

Det är ju söndag idag, men det är ju ej så lätt att veta han brukar ju vara här.

Jag har suttit och väntat i fönsterkarmen.

Men så ringde Tina och berätta att brossan hade badat i fm, så jag får allt vänta til han blir torr, jag är så sugen att leka med han.

Det är fint väder idag solen lyser, snön börjar smälta undan nu, skön så vi kan kanske snart leka på grönt gräs.

    Vovisar

     AFFI.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva

28 februari 2010 13:24

Mjau Affi!
Visst är det en härlig dag när solen skiner o snön börja smälta bort?
Så fin Aamor blev i tröjan han fick av dig, en riktig "killtröja" fattas bara golfklubban o en caddie, så är han riktigt "Hot"
Det finns säket lite hästlukt kvar fast han är nyduschad det brukar bita sig fast i både päls o kläder. Såg han inte ut som My Little Ponny där han satt i ridhuset?

Ha en fortsatt bra o solig dag!

Mjauu...från Ruffa o Snutte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se