Direktlänk till inlägg 5 februari 2010

Fredag.

Av Maj-Lis - 5 februari 2010 09:18

Nej det blev ingen overoll igår,husse hade varit och handlat hade ej plats till mera och så höll stan på att köra undan snö med lastbilar, men idag får jag nog en.

Ha det bra brossan.

  AFFI

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva

5 februari 2010 19:18

Mjau Affi!
Vi såg på Aamors blogg att du har skaffat dig en overall idag, känns säkert lite konstigt i början, men det vänjer du dig säkert vid, ni måste se jättetuffa ut när ni kommer i dom. Skönt att slippa alla "snöbollar" duschande måste det vara.

Ha en skön o mysig helg!

Mjauu..från Ruffa o Snutte

 
Julia

Julia

8 februari 2010 12:38

Aamor har skvallrat... du har också fått overall. Toppen, nu slipper ni snöbollarna!

Ha en mysig måndag!

Voff å kram

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Wille

Wille

11 februari 2010 23:47

Hörde att du sätter fart på brorsan du. Det är bra tjejen. Så ska det se ut. En annan har också fått fajtas lite med en skojig tjej idag. Vi hade jättekul i snön !
Ha det gott nu och Sov gott, för det ska jag, jag ska bara rasta husse först !

http://willebus.bloggagratis.se

 
Wille

Wille

14 februari 2010 12:12

Men du, du behöver väl ingen overall. Du är ju sötare utan. Jag förstår att dte tar på krafterna att passa brorsan, dte vet en ju hur de är med syskon. De ska bara busa.

http://willebus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se