Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Söndag.

Av Maj-Lis - 24 januari 2010 11:53

Matte höll på att kamma min tofs och resten av min kropp men då fick jag syn på Aamor och Tina så då var det kört, vilket jag inte blev ledsen över.

Tyvärr tog Tina vid, hmmm, gillade inte det riktigt. Jag blev av med en del tovor på mina ben och öron.

Tina sa att jag var faktiskt duktig idag! Fick en hel del pussar för det och det har jag inget emot.


Tror att jag är inne i en tovålder nu för de bildas lika fort som de försvinner!

Tina sa att det är likadant med brossan just nu.

Fick klippt mina klor igår så då såg Tina att jag hade några tovor på benen så det var bara en tidsfråga innan de skulle bort.

Nu ska jag härja med Aamor!


Vovisar

Affi


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se