Direktlänk till inlägg 27 oktober 2009

Tisdag

Av Maj-Lis - 27 oktober 2009 08:52

Tro det eller ej men det är uppehåll idag.

Men igår var det inget vidare, husse satt och hoppades att det skulle bli lite uppehåll så vi kan gå ut och göra våra behov.

Nu så sa husse nu är det litet stopp i regnet, så vi gav oss ut men hann ej så långt förrän det började igen, så det blev blåsning med hårfönen.

Igårkväll när vi följde hem Aamor, blev jag blöt igen, matte föna mig sen stoppa husse in mig i en ljuvlig ullfilt kl 18oo och låg så likadant till kl 21oo, då var jag varm och så satt husse vid sidan om och bara det är skönt.

 Vovis på er.

 AFFI

 
ANNONS
 
Liza

Liza

27 oktober 2009 12:50

Hej Affi
Du är precis som min matte, hon älskar också ullfiltar...
Varmt och skönt ska det vara..Vov och Kram..Tanja

http://www.kimzanskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se