Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

Söndag.

Av Maj-Lis - 25 oktober 2009 09:58

Halle dag, jag vakna kl:7oo tyckte att det var tidigt, men sommartiden var ju slut.

Husse och jag gick ut och morgonkissa, då träffa jag Linus en svart Pudel som bor här en bit ifrån oss.

Vi brukar ses på morgnarna, vi är sådana kompisar, jag brukar ta han om halsen och då blir han så glad.

Jag satt i fönstret och titta ut och helt plötsligt såg jag att Aamor och hans matte kom då blev jag glad.

Vädret är lika tråkigt idag, regnar o regnar.

Många vovisar från.

  AFFI

 
ANNONS
 
Julia

Julia

25 oktober 2009 13:12

Synd att vädret är så trist hos er. Vore väl skönt att få busa i solen för en gång skull. Men ni busar väl lika bra i regn hihi...

Ha en trevlig söndag
Voff på er och hälsninga till matte och husse

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se