Direktlänk till inlägg 24 oktober 2009

Lördag.

Av Maj-Lis - 24 oktober 2009 12:27

Idag har matte fått tagit tovor på mig, passa på när jag var lite fuktig efter kissrundan.

Satt sen i fönstret och vänta på att Aamor skulle komma, och rätt vad det var så fick jag syn på han och hans matte.

Vi fikade och vi busade nu är det fullt ös i Aamor igen.

Har även tillbringat morgonen så här kolla bilden.


Mysigt eller hur?

Inatt har jag fått 5 st halvsyskon/ kusiner.Alla var bara pojkar, men ok.


Hel Ruffa!

Aamors matte har visat mig en bild på dig, jag tyckte att du var riktigt söt.


Vovisar ifrån.

Affi med husse & matte.

Vi hörs igen.

 
ANNONS
 
Julia

Julia

24 oktober 2009 15:20

Världens mysigaste plats! I husses famn!
Grattis till dina halvsyskon, roligt trots att de är grabbar allihop.

Voff på're å ha en mysig lördag!

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Eva

24 oktober 2009 15:54

Mjau Affi !

Grattis till att du har blivit storasyster och fått nya kusiner !

Att mysa med matte eller husse är väl ett tidsfördriv så bra som något, men ibland ska dom plötsligt göra något annat när det är som mysigast, händer det dig med, lite störande tycker jag, dom kan väl bli sittandes eller hur ?

Aamor kom förbi här idag så Snutte o jag fick visat upp oss, när jag såg Aamor kom mitt "mammajamande" jag ville bara ner och ta hand om honom, men det går inte sa matte för han har en egen mamma. Sen har jag kollat på balkongen om han var kvar,men han var inte där tråkigt nog . Matte sa till mig att jag kan inte vara mamma till alla.

Tack för att du tycker jag är söt trots örat, det är i alla fall originellt säger matte, hennes barnbarn tycker jag ser tuff ut.

Ha en fortsatt bra dag till er alla !

Mjau...från Ruffa o Snutte

 
Liza

Liza

25 oktober 2009 07:02

Hej Affi
Du kan tro att jag väntar på och få leka med de nya kompisarna, men det dröjer ju några veckor och lite till. Nu hör jag bara hur de piper genom väggen.. Matte säger att det är 2 brun/vita som du och Aamor, 2 svart/vita och en vit/svart. Matte är salig som vanligt men trött..Ha det bra och kör några rundor med brosan,,Vov och Kram..Tanja
Alla hälsar.

http://www.kimzanskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se