Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

Torsdag/fredag

Av Maj-Lis - 23 oktober 2009 09:52

Hejsan!

Jag tyckte det var synd om Aamor idag, för igår var han hos veterinären, hade mjölktänder kvar som dom skulle ta.

Tog 3 st han sov hela kvällen. Var lite trött när han kom idag, ville inte leka,men kanske uppåt dagen.

Så jag får kola ner mig så länge.


  Hej Ruffa!

Der vore kul att få fler Bloggvänner.

Har du sett så fin jag och Aamor är våra fina tröjor.

Din matte är jätteduktig att sticka, har du också en sån fin?

Många voviskramar hälsa de andra.

  AFFI


 
ANNONS
 
Julia

Julia

23 oktober 2009 13:18

Hej Affi!

Så snällt av dig att ta det lugnt med Aamor idag.
Det var säkert inte så kul att vara så vimsig efter narkosen. Vilken tur att han inte somnade i vattenskålen i alla fall *fniss*

Ha en mysig fredag!

Voff på're å ge Aamor en slick på nosen från oss!

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Eva

23 oktober 2009 21:22

Mjau Affi !

Kul att bli din Bloggvän !

Tycker att ni blev underbart söta i era tröjor, det var en "ploj" från början, men ni blev så fina och alla tycker dom är häftiga, särskilt knapparna, fast det är pärlor (precis som du och Aamor ) och vi oxå säger matte, hon ska sticka sådana till oss , men vi använder dom nog inte, för vi går inte ut på balkongen om det är för kallt.Då är det bara ni och vi som har sådana.

Skönt att det gick bra för brorsan din hos hunddoktorn, och att ni tog det lite lugnt idag. Det var tur att inte hunddoktorn inte tog bort fel tand på Aamor. Sist jag var hos "kattdoktorn"

hade Snutte råkat riva mig i örat när vi busade så jag fick blodöra , när det hade läkt blev det blomkålsöra så nu ser det ut som jag bara har ett öra för det andra ligger ner, men jag är söt ändå säger matte.Nu blev det konstigt med raderna, matte har inte riktigt kläm på det ännu. En gång lyckades Snutte trycka fram en portfölj på skrivbordet, ingen vet hur det gick till, men till sist fick matte bort den.

I kväll har jag haft nog av att trösta matte, varje gång hon rör sig säger hon Oooo ajj ajj... hon säger att hon har fått ryggskott, vad det nu är, men ont gör det tydligen. Snutte ligger bara och sover och bryr sig inte, bara han får mat och får vara ifred för mina omsorger.

Ha en fortsatt mysig kväll med Matte o Husse

Mjau... från Ruffa o Snutte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se