Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Onsdag.

Av Maj-Lis - 21 oktober 2009 09:29

Hejsan på er!

Igårkväll så passa jag o matte Aamor, hans matte o min husse skulle gå på bio.

Han var bara lite ledsen när dom gick, satt och titta mot ytterdörren o pep lite.

Men så hämta jag handduken som vi brukar leka med o dra i,då glömde han allt o vi börja leka för fullt.

Men när dom kom hem så blev vi överlyckliga.

När han kom nu på morgonen så gick han in o skulle se om min matte var vaken, men det var hon inte, men då slickade han hennes hand, o då vakna hon, kom upp efter en stund, så var vi alla samlade, då är allt ok.


Eva ,visst är du värd en blomma för dom underbart fina tröjorna.

 Hej och TACK.  Hälsa kisarna.

   AFFI.

 
ANNONS
 
julia

julia

21 oktober 2009 15:30

Bra att Aamor håller ställningarna och håller koll på att alla är samlade.
Att han pep lite efter sin matte är ju inte konstigt.
Duktigt av dig att få honom glömma sin matte liiite och börja busa med dig istället för att vara ledsen!

BRA gjort av dig!

Voff på're och hälsa matte & husse

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Eva

21 oktober 2009 20:58

Mjau Affi !

Eftersom Snutte skaffat en killkompis, (det är din brorsa Aamor,) kanske du o jag bli tjejkompisar? Jag heter Ruffa o är en skogis 11 år gammal, Snutte är min "fosterkatt" han är 6 år. I stället för att få bli stallkatt tog matte upp honom från gården när hans mamma o syskon skulle flyttas till en bonde. Han var så liten o gnällig en riktig "pellekatt". Jag tog honom genast till mitt hjärta o blev hans mamma,(men jag tror att jag är mamma till alla, även till matte) ibland blir han trött på mina omsorger, men jag vill ju bara att han ska ha det bra, den lille gnällepellen. Vi får hålla ihop mot killarna du o jag när dom blir för busiga.

Mjau... o natti natti... från Ruffa o (Snutte)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se