Direktlänk till inlägg 1 oktober 2009

Torsdag.

Av Maj-Lis - 1 oktober 2009 09:37

Tjena mors på er alla.

Nu skriver min Matte igen, hon börjar förstå sig på den nya datorn.

Är ju en hel del nya markeringar som man ska lära in säger hon.

Vi har ju fint väder ännu. vi kan vara ute och leka på gräsmattan, man får ju sån energi och sen är det fu llt ös.

Men idag hade Aamor+Matte tur när dom gick hit, strax efter så öste det ner, men nu skiner solen.

Vi har skickat ett gratulationskort till vår uppfödare som idag fyller år. Vov till Liza idag.

Igår hade vi kalasmiddag förAamors Matte som fyllde år. Vi åt kotlett och potatisgratäng, Matte stekte en kotlett till oss  det var jättegott hallonpaj och grädde.

Nu ska min Husse ta oss på förmiddagsrundan.

 Många vovisar ifrån.

   AFFI.
 
ANNONS
 
Julia

Julia

1 oktober 2009 15:09

Kul att få lite extra gottis när matte å husse har nåt att fira. Som dom gjorde igår då Aamors matte fyllde år!

Ha en trevlig torsdag, hälsningar till matte och husse.

Voff på're

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se