Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Söndag.

Av Maj-Lis - 27 september 2009 10:38

Min Matte har fått en ny dator och Aamors Matte ska hjälpa till så hon kommer igång.

Det är ju lite annorlunda med en ny apparat. Vi har inte skrivit på ett tag.

Aamor var här nästan hela dagen igår.

 Kom igen idag på fm Matte behöver mer hjälp.

Vi är båda friserade och fina så länge det nu vara.

Ska leka och busa som vanligt.

Vi har båda suttit i vår fönsterkarm, kommer mycket hundar som ska ut och kissa.

Nu ska vi förmiddagsfika, men vi återkommer i morgon.

Vovhälsmingar ifrån.

    AFFI.

    

 
ANNONS
 
Julia

Julia

27 september 2009 17:16

Din matte tycks ha fått igång den nya datorn. Lycka till med den. Windows Vista är bra, jag har det också i min dator. Men visst är det lite annorlunda, tar lite övning innan man kan.

Ha en skön eftermiddag!

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se