Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Torsdag

Av Maj-Lis - 24 september 2009 15:09

Morsning.

Idag på fm har vi varit olydiga, inte hört när Matte sagt till oss, är inte så lätt alla gånger.

Men så kom min Husses bror och hans fru, och då fick vi skärpa oss.

Gick och la oss och sov i två & halv timme.

När dom kört så fick vi middag det var Kalvfrikadeller,vi delade på en burk.

Det är förstås barnmat,men vi är ju inget annat.

Idag gick Husse ner i källaren, och då hörde min Matte att Aamor gick ner efter min Husse.

Hon tragga lite på han, är ju rädd om oss små, men han kom upp igen.

Många vovingar Affi 
ANNONS
 
Julia

Julia

24 september 2009 15:42

Kalvfrikadeller tycker Amanda och Smulan också om.

Ha en mysig eftermiddag!

Voff på er å hälsa matte & husse

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se