Direktlänk till inlägg 20 september 2009

Söndag.

Av Maj-Lis - 20 september 2009 09:57

Morsning.

Jag har sovit länge idag ända till kl 7oo, gottigt.

När vi var ute på vår morgonrunda såg jag en hund jag ej sett.

Der var vår granne på campingen som skaffat en hund, dom ville så gärna ha hund.

Dom var så glada för mig och jag för dom.

Ville ha en Wippet som han alltid önskat, han var så lycklig.

Hunden var 1år och heter Yatzy. Hon var lite rädd för mig nu i början, men det blir nog bättre.

Ni kan tro att jag blev fin när jag badat, men när jag torkat så var det lekdags.

Vi börja med att sprätta i singeln på gården, blev lite smutsig om tassarna ja ja.

Ikväll ska vi passa brossan, för hans Matte skulle på någon demonstration ang hårprodukter.

Dom kommer och ska äta kyckling till middag. Nu är det tid mrd kisserundan igen.

Hej på er alla fina djur.

    AFFI.

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

20 september 2009 16:44

Lite avis är jag allt på dig som träffat Yatzy, jag vill också träffa henne!

http://aamor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se