Direktlänk till inlägg 19 september 2009

Baddag.

Av Maj-Lis - 19 september 2009 11:27

Igår när Aamor hade gått hem kom han igen efter ett tag för hans Matte hade lagt av nycklarna hos oss.

Dom gick igen så jag blev ledsen, satt vid ytterdörren ganska länge, till sist gick jag in till Husse & Matte och la mig.

Jag sov  ett par timmar, dagen hade ju varit krävande.

Idag Kom han med sin Matte, så nu kan vi busa igen, fast får ta det lugnare för Aamor är så fin i pälsen och har en fin rosett i tofsen.

Oj, nu ser jag att det förberedes till bad.

Jag vill ju också vara fin.

     Många Vovhälsningar ifrån AFFI.

 
ANNONS
 
Julia

Julia

19 september 2009 12:09

Du kommer säkert att bli jättefin efter ditt skönhetsbad.

Ha en skön lördag å hälsa matte & husse
Voff på're

http://hjulia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se