Direktlänk till inlägg 17 september 2009

Lite trött.

Av Maj-Lis - 17 september 2009 09:16

Hej mina vänner!

Idag känner jag mig lite trött, men det hör till hösten säger Matte.

De är lite svalare nu, bara 5,o gr. Så Matte har inte sovrumsdörren öppen,

så idag när vi skulle sticka ut på altanen så stötte vi näsorna i dörren så det är tur vi redan

är trubbnosiga. Jag ligger på trimbordet och sover, och Aamor under kökssoffan.

Innan vi somna har vi tiggt kycklinggodis.

Husse säger att nu är det slut, men vi tigger mer, får då en bit till ,för han är vag för oss.

  Många Vovisar från.

       AFFI.

 
ANNONS
 
Liza

Liza

17 september 2009 12:50

Hej Affi
Jag tycker inte du är liten till växten, alla är vi olika. Normen ligger från 4.3 kilo så varför det skulle räknas som litet i ringen begriper jag inte..men..men vad vet jag..Det är bra att vara lätt för då orkar de hålla en i famnen lite längre..eller.
Jag tycker det är tråkigt nu när vi inte har några valpar..ingen vill leka med mig....Kram till er alla från oss alla...Tanja

http://www.kimzanskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se