Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Som vanligt.

Av Maj-Lis - 15 september 2009 11:20

Blev glad när Aamor kom och allt blir som vanligt igen.

Igår så var min Matte arg och skällde lite på han, för han kissa på min säng. ( bara lite )

Är kanske inte så konstigt nu efter utställningen, var väl en del tikar som löpte.

Han var sen lite slok

örad efteråt, min Matte blev glad igen, är lätt hänt.

Vi har varit ute och kissat nu, och så fick vi vars ett halft grisöra, så nu har vi att göra ett tag.


Hälsningar ifrån mig AFFI.

   Wow Wow.

 
ANNONS
 
Julia

Julia

15 september 2009 18:51

Snart är det din tur att bli stor flicka, hoppas att brorsan inte blir besvärlig då.

Voff på're. Hälsningar till matte & husse!

http://hjulia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se