Direktlänk till inlägg 14 augusti 2009

Jätteblöt

Av Maj-Lis - 14 augusti 2009 08:39

God morgon!

Fy vilket tråkigt väder det är.

Idag på morgonen när jag och Husse skulle ut och göra morgonkisset så när vi kom halvvägs på rundan så började det ösregna, vi var båda genomblöta.

Husse fick byta kläder och jag blev blåst av hårfönen, så jag blev varm och god igen.

Hade slutat regna tills Aamor skulle komma hit. Var glad när han kom, så det blev spring för fullt.

De är ju fredag idag så nu ska han vara hemma några dagar, fast han kommer säkert  hit så vi kan leka lite. Vi älskar ju varandra fast vi kivar.

  Vov, vov.

  Trevlig helg alla Bloggare.

        AFFI.

 
ANNONS
 
Julia

Julia

14 augusti 2009 13:42

Fy 17 för att bli genomsur, inte kul alls.

Hoppas att du får en fin helg!

Voff på're å hälsa matte & husse/Julia å jamisarna

http://hjulia.bloggagratis.se

 
Oscar

Oscar

14 augusti 2009 14:48

Man kan ju bråka fast man är vänner ändå! :D
Det brukar jag göra ibland också med min kompis Hubbe jag vill lukta på han men får inte göra det så mycket han gillar det inte!

http://hundblogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se