Alla inlägg under juli 2009

Av Maj-Lis - 9 juli 2009 09:00

God morgon alla läsare av min Blogg.

Igår titta jag på när Aamors matte prova på att sätta upp ett tält som dom ska ha när dom är på utställningar, kanske jag också får vara i det om jag nu går upp i vikt lite, har börjat att äta lite mer, igår var jag hungrig tömde min skål med kulor innan jag o husse gick ut och kvällskissa, matte blev också glad hon blir så ledsen när jag bara luktar på maten. Idag kommer brossan hit för hans matte skulle uträtta några ärenden då blir det ett pipande för han blir så ledsen när matte går ifrån han, men jag är ju här.

ANNONS
Av Maj-Lis - 8 juli 2009 16:00

Har idag tittat på när Aamors matte skulle sätta upp ett tält hon handlat. Gick inte bra så min husse fick rycka in och hjälpa henne  och då fick de rätt på det. Aamor fick minsann komma ut på gräset och springa hos sin matte och jag fick vara i inhägnaden, orättvist! Som han tetade mig och till sist fick även jag komma ut, vilken åktur han fick.

Aamors matte plockade ner tältet och sen satte hon upp det igen, hon var tvungen att öva sa hon men hon är nog allt lite konsig!

Matte håller på att laga mat, undrar vad vi får? Jag har börjat äta mer, tror nog att det som domaren sa i söndags gick in i skallen på mig! Se om det håller i sig, man vet aldrig!

Ses senare!

ANNONS
Av Maj-Lis - 8 juli 2009 09:34

God morgon! Så skönt jag har sovit inatt för det har varit svalare.

Igår var brossan och hans Matte här och hjälpte min Husse med grejer som han köpt,min Matte har ont i ryggen så hon kan inte ta i. Hade nog med att se efter oss, vi är ju så snabba. Jag och Husse har varit ute 2ggr redan, så nu sover jag, men Aamor är nog snart på väg hit, nu nu kommer han.

Här kommer en bild av mig och brossan.

Av Maj-Lis - 7 juli 2009 12:28

Jag blev så glad för Aamor kom nu i eftermiddag, så nu blir det latjo laban så länge han och hans matte är här.

Av Maj-Lis - 7 juli 2009 10:48

Jag är en jättesöt liten Shih Tzu tjej som heter Affi, i min stamtavla heter jag Kimzans Afrodite, jag blev 10 månader i måndags.

Min brossa har gjort mig sugen på att ha en egen blogg för det har han jag ska ju ej vara sämre än han jag är ju äldre än han om så bara några timmar.

Jag är född i Övraby hos Liza & Lasse Falanius som har Kimzans kennel.

Har varit på 5 utställningar och de har gått bra, fast nu på den sista i Tollarp blev jag etta och domaren tyckte att jag är en vacker tjej men var lite för tunn men om ca 6 mån har jag växt till mig. Min brossa blev 1:a HP BIM, så snacka om att hans matte var glad och det är jag också.

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se