Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

Hej alla Bloggare.

Av Maj-Lis - 30 juli 2009 09:31

En ny dag .Solen lyste på morgonen men sen kom dom otäcka molnen.

Hörde på radion att det skulle bli regn i eftermiddag,

trist man blir ju så blöt.

I går när Aamor och hans Matte var här så blev jag badad,

det var ganska så skönt, blev blåst lite i min fina päls, resten fick vinden

torka när det blev bus på uteplatsen och gräset.

Kan tro vi har kul och trötta blir vi ju förståss, vilar 5 min sen är det

full rulle igen. Har sovet gott på min kudde hela natten mellan Husse och Matte det är mysigt. Nu på morgonen har jag ätit en halv macka med

ägg på.

Hoppas att brossan tittar hem till oss idag.

Hej och ha det gott. 
ANNONS
 
Julia

Julia

30 juli 2009 19:31

Hoppas att ni har haft en riktig busig torsdag ;-)

Voff på're

http://hjulia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se