Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

Pigg & Glad.

Av Maj-Lis - 28 juli 2009 09:43

Vi kom hem igår, och då ringde min Matte till Aamor och sa att dom

kunde komma hem för jag är så sugen på att leka och busa. Och ni kan

tro att det blev håll igång i flera timmar. Min Matte var röd på sin vad,

var rädd att det kunde vara en propp, så hon ringde till läkarstationen,

dom ville titta på det. Men sköterskan trodde inte att det var så,

utan att hon blivit stucken av något djur, men skulle kolla upp det idag.

 Min Husse var då hemma med oss och han sa att det var ett himla pip och

gnäll ifrån oss båda.

 
ANNONS
 
Liza

Liza

29 juli 2009 06:36

Hej Affi
Min matte säger att du är så underbart söööt..håller med henne...
vov och kram..Tanja

http://www.kimzanskennel.se

 
Josefin

Josefin

1 augusti 2009 23:43

SÅ fin hund!

http://jossansblogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se