Direktlänk till inlägg 25 juli 2009

Saknas

Av Maj-Lis - 25 juli 2009 16:12

Hej alla vänner som jag känner.!

Nu får ni höra lite ifrån mig, har ni saknat mig?

Jag saknar min brossa väldigt mycket, tänk vi träffas annars varje dag,

men jag har trevligt med Husse & Matte. När det har varit lugnt för

länge så går jag till Husse och då går vi en runda alltid träffar vi någon

som klappar mig och pratar med Husse. Det är synd om min Matte för

hon kan inte gå så långt för hon har ont i sin rygg. Jag kan sitta långa stunder i hennes trygga famn, det är hon som kammar mig så jag är nästan

alltid fin,det är jag glad för. Igår prata min Matte med Aamors matte

och då var han hemma och sprang i vår trädgård, jag tror han saknar mig.

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

25 juli 2009 16:58

Hej Syrran.
Klart jag saknar dig! Fast idag har jag hälsat på hos moster Olly.

http://aamor.bloggagratis.se

 
Julia

Julia

26 juli 2009 08:17

Klart att vi saknat dig, inte bara brorsan! Kul att du är tillbaka!
Roligt att du tycker om att bli kammad... annat med Aamor, han har inte ditt tålamod ;-)

Voff på're och ha en trevlig söndag med matte och husse/Julia

http://hjulia.bloggagratis.se

 
Liza

Liza

27 juli 2009 06:43

Hej Affi
Vi måste höras av, så vi kan bestämma en kväll för grillnig...eller dag. Nu ska jag kammas och stoppas i baden..roligare kan man ju ha....Kram och vov Tanja.

http://www.kimzanskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se