Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

Äntligen blev det av.

Av Maj-Lis - 22 juli 2009 16:36

Ja idag blev det äntligen av med bilutflykt,först en liten som gick till

djuraffären där både jag och Aamor fick våra klor klippta, kanske

inte det roligaste jag vet , Aamors Matte visa upp sin arm som jag rivit

henne med klorna, var nog inte meningen för jag tycker ju så mycket

om henne men ok hålls man fast så. Jag har blivit jättemycket klappad,

alla tycker ju att jag är så jättesöt. Nu träffar jag inte Aamor på några dagar.

Hoppas att Puzzel och Smilla kommer och pratar.

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

22 juli 2009 17:19

Matte har beklagat sig att hon har ont på armen. Du ska vara snäll mot min matte!

http://aamor.bloggagratis se

 
Julia

Julia

22 juli 2009 19:32

Det var säkert inte meningen att rivas, jag är säker på att du är förlåten.
Jag såg hos Aamor att ni ska på utställning, lycka till båda två!!!

Voff på're

http://hjulia.bloggagratis.se

 
Aamor

Aamor

22 juli 2009 20:53

Ska hälsa från Ebba. Hon hade inte sett dig på länge så vi brittades lite. Hon är lika ettrig som du syrran

http://aamor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se