Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Blåst / Sol.

Av Maj-Lis - 21 juli 2009 09:52

Idag när jag och Husse vakna, så sov min Matte,jag tyckte att det nog

är tid för henne också att vakna så jag börja sprätta henne på ryggen och tvätta

henne på kinden,då vakna hon, men jag tror att hon var lite vaken.

Jag och Husse gick ut på första kisserundan kl:06,30. När vi kom hem var

Matte uppe. Idag kommer nog inte Aamor hit för dom ska köra till Trää

och hälsa på  sin Mattes kusin, så jag får leka med Husse & Matte.

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

21 juli 2009 11:13

Heja Affi, det är rätt är du och husse vakna så ska ju inte matte sova!

http://aamor.bloggagratis.se

 
Julia

Julia

22 juli 2009 15:08

Jag har lagt till din blogg i min länklista, hoppas att du inte har nåt emot det ;-)

Voff på're

http://hjulia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se