Direktlänk till inlägg 20 juli 2009

God Morgon.

Av Maj-Lis - 20 juli 2009 09:16

Igårkväll så låg jag i Husses famn i flera timmar och njöt, vi satt på vårt nya

utedäck. är så skönt därute, på dagtid leker jag och Aamor för fullt därute.

Husse & Matte har köpt nya möbler till altanen, och på stolarna ligger dynor som vi har lärt oss att knyta upp och dra r ner dom på golvet,och då blir dom inte så glada det hörs på rösten. Lite bus tycker vi dom kan tåla, alla

är vi ju små i början.

 
ANNONS
 
Liza

Liza

20 juli 2009 20:51

Hej Affi
Äntligen får man lära sig ett nytt bus och så har vi inte dynor med band som man kan knyta upp...Får väl kanske tugga lite på våra, har man tur kanske de köper nya med band..fniss..fniss...
Tanja

http://www.kimzanskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se