Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

En regnig dag.

Av Maj-Lis - 18 juli 2009 09:17

Idag när jag vakna var det så mörkt att jag trodde det var natt,

men klockan var 06.Husse och jag var ute på kissrundan

innan det blev regn, tog en runda i trädgården och där hitta

Husse mördarsniglar som han klippte mitt av där var ca 40 st.

Sen gick vi in till Matte hon var uppe ,åt frukost och jag lade mig

på kuddarna som ligger på kökssoffan och tog mig en skön sovstund.

Det började regnade igen, ja det öste ner med droppar stora som

kulor. Aamors Matte ringde hit, undra om vi var hemma vi skulle

egentligen köra bort idag. Dom kommer hit och då ska vi leka

och busa, igårkväll gick och gömde några av mina leksaker och tuggben.

Annars så tar han dom, men han får låna dom.

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

18 juli 2009 09:54

Ha, jag tar inte alls dina grejor, du är bara tramsig som gömmer dom. Ja kanske jag tar ett tuggben du har mjukat upp innan men jah är ju din lillebror och de små ska man hjälpa! Eller hur?

http://aamor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se