Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

Regn & Solsken.

Av Maj-Lis - 13 juli 2009 09:49

Igår kom ju min brossa och hans matte till oss i vår husvagn.

Det var jättekul ,då vet jag att det blir inte en lugn stund, vi ska busa

och leka ,sen ut för att kissa. Det roligaste är att dom stannar här

över natten, det är bara andra gången som han ligger över.

När vi vakna så regna det lite, men det slutade snart igen så vi kan vara

ute. Husse gick kisserundan med oss båda. En som heter Lasse var här inne

han brukar titta in för att prata med husse, matte och mig.

Jag är så glad för honom ,skojar och busar, och idag fick Aamor också vara

med, han tycker om honom också.

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

13 juli 2009 23:29

Tack syrran för dessa två dagar, hoppas att du inte saknade mig för mycket när jag stack. Hälsa från vår mamma och hennes matte & husse.

Nospussar brossan

http://aamor.bloggagratis.sr

 
Aamor

Aamor

14 juli 2009 08:06

Ska du sova hela dag en syrran. Du är en riktig sömntuta.

http://aamor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maj-Lis - 22 september 2012 15:53


Tråkigt väder hos oss idag, jag blev blöt när jag var ute och vallade husse i morse och sen frös jag men det löser jag rätt snabbt med att hoppa upp i husses famn och troka mig på hans tröja! Brorsan kom vid 10.30, jag skulle passa honom ett tag fö...

Av Maj-Lis - 8 september 2012 14:07


Jag vill först tacka för alla grattishälsningar jag fått från många håll nu när jag blev 4 år, jag är stora damen nu! Fick en del presenter och det är jag värd, hihi! Dagen innan 4 årsdagen var jag och klippte klorna, försökte skrämma hon som kli...

Av Maj-Lis - 6 augusti 2012 14:04

Nu fick jag nog av att matte inte har tid att hjälpa att skriva så jag fick ta hjälp av brorsans matte, hihi! Vädret har varit upp och ner hela sommaren, fint några dagar, kallt några och regnigt andra och så har det skiftat. Jag själv har var...

Av Maj-Lis - 14 juni 2012 11:42

Hej alla vänner!   Idag är det inte någon värme, jag , Aamor och matte har varit ute på vårt altandäck medan husse dammsuga. Igår var mattes syster här på fika pådäcket, vi hoppa och blev så glada för vi älskar när det kommer någon hit, Vi pa...

Av Maj-Lis - 26 maj 2012 14:15


Idag är det ju Pingst afton men för mig är det vilken helg eller dag som helst! Vi har marknad i stan och husse har varit nere en sväng och så kom han hem med tuggben och annatt gott till mig, snällt. Matte fick en väska och själv köpte han sig e...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se